Välkommen till nya TeamJens!

Äntligen händer det saker och förhoppningsvis innebär det också att ni får se mig lite oftare på den här sidan! Tanken är att ni nu ska få se lite mer av vad som händer hos oss i vardagen. Därför kommer även Anna att göra inlägg på sidan, dels för att detta inte bara ska handla om skidåkning, men om vardagen i stort runt en skidåkare!

Trevlig läsning!

 

För skidåkaren Jens går det också framåt om än sakta med säkert… Gipset på handen är av sedan 3 veckor tillbaka och jag får nu röra fritt för att få igång rörligheten igen. Dock var inte frakturen i båtbenet helt läkt än och med vetskapen om att många som gått på med belastning för tidigt har fått problem så börjar jag steg för steg. Prio ett är rörelse och den är långt ifrån vad den kan vara, men smärtan har gett sig den sista veckan och det går framåt! Dessutom har jag skaffat en rolig träningspryl, en gyroboll som verkligen kan göra att man får röra och stabilisera handen på ett skonsamt sätt!


Med foten går det också framåt men det känns märkligt att jag efter 2,5 månader inte ännu får stödja på den! Läkningen går framåt men blodförsörjningen i ett talusben är dåligt och därför tar det tid! Förhoppningen är att det ska vara helt läkt i februari och att jag då ska få börja att gå på foten igen!! Det positiva var ändå att allt såg bra ut i foten hittills trots min ”allvarliga skada” som läkaren uttryckte det.

Annars kan jag hålla igång med cykel, styrka och en ny träningsform; simning! När gipset är borta och handen starkare så är det så härligt att vara i vatten och crawla, då känner man sig helt frisk i kroppen igen! Tills jag nyligen åkte på en förkylning… Men för övrigt är jag otroligt laddad och ser verkligen fram emot att stå på skidorna igen, snart eller till nästa säsong det får vi se!

Kryckhälsningar Jens!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s