Nu börjar vägen tillbaka!

Äntligen får jag nu börja belasta foten igen! Efter 3,5 månader utan att lägga någon tyngd på foten och efter tid i både rullstol och på kryckor får jag äntligen börja gå igen! Men eftersom ett stift stack ut från benet blev det flera extra kontroller innan det konstaterades att det inte stack ut mer än in i brosket och därför inte påverkar någon led runt om. Känns bra eftersom det annars blivit en operation till och ännu längre tid att komma tillbaka. 

I skor kan jag nu ta mig fram utan kryckor men styrkan är så klart väldigt nedsatt och det är mycket som ska stärkas upp innan jag kan gå utan smärta. Idag har jag träffat sjukgymnast och fått övningar som blir en stor del i träningen framöver. Nu är det viktigaste att få upp styrka och rörlighet i foten för att jag långsiktigt ska kunna komma tillbaka på ett bra sätt igen! Brukar kunna ta lång tid vid just talusftakturer eftersom det är en led som är bruten men jag ska göra allt för att motbevisa det!

Men härligt att vara på benen igen, vägen tillbaka har börjat på riktigt!

En reaktion på ”Nu börjar vägen tillbaka!

 1. Arne Almgren

  Hej!
  Härligt Jens, men var inte för övermodig. Följer med spänning din kamp tillbaka. Vi har saknat dig på TV-skärmen i år. Läser även med nöje din kära Annas känslosamma inlägg. Nästa vecka åker vi upp till Kläppen med hela familjen, barn och barnbarn.
  Må gott och krama familjen.

  Varma hälsningar
  Gerd o Arne

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s