Sommarvärme

Nu var det länge sen vi delade med oss av något från vår vardag… Tycks vara fullt upp! 

Slutade med att vi åkte hem från vintern och Sälen med snoriga näsor, blev en riktigt envis sjuka för hela familjen. Men bara värmen kom så piggade vi på oss och har nu njutit här hemma i någon vecka. 

Är så mysigt på våren, innan allt har slagit ut, man har allt framför sig på något sätt. Någon som även tycks älska denna årstid är Lilly som verkligen njuter och skiner ikapp med solen. Från att pulsa i snö med en massa kläder till att kunna gå ut barfota och halvnaken och hoppa ner i den nybyggda sandlådan eller som de senaste dagarna i poolen! Allt blir så mycket enklare! 

Jens han krigar på, hunnit med en hel del cykelpass och mot alla odds även joggat några kortare turer. Bakslagen kommer såklart, vilket han blivit förvarnad om, men viljan och motivationen är som sagt större än någonsin, så han bryter ihop och kommer igen! En dag åkte till och med kryckorna fram igen… Ibland kan jag fundera hur han orkar? Vad jag hade gjort i samma situation? Det ger mig ökad förmåga att vara det stöd jag vill och önskar kunna vara. Det är en balansgång, vissa dagar känner jag att jag behöver bromsa honom, medan jag ibland påminner honom vad han faktiskt har för förmågor och vart han är på väg. Men det gäller att ha tålamod! Vilket jag alltid saknat… 

I skrivande stund ligger Lilly i vagnen och sover, jag sitter med Jens vid min sida i en solstol, termosen är laddad med kaffe och jag känner mig så där skönt avslappnad och tacksam… Livet är bra gött! 

Ta hand om varandra! / Anna  

    
   

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s