Första racet sedan Vasaloppet

Äntligen fick man dra på sig nummerlapp igen då jag idag körde Grönklitt Hill Race. Ett lopp där man enbart får staka upp vilket passade mig väldigt bra med tanke på foten! I ett regnigt Grönklitt gick det bra att köra sig trött och starten gick från avtagsvägen och upp till toppstugan 13 km. Ett bra startfält med alla långloppsåkare från Dalaområdet och med Lager 157 på plats. Skönt att äntligen få tävla igen och jag körde med ett leende på läpparna och tänkte på den knackiga vintern och kryckorna. 
Fredrik Byström var stark hela vägen och höll ett jämnt tempo på väg upp, senare sprack fältet upp något och in i sista branten fick vi lucka och jag hade inte så mycket att ge i sista knixen innan målet på toppen. Jag slutade 2:a och Oscar Persson 3:a. Jag känner mig nöjd med insatsen och ett mycket bra träningspass!

Imorgon är det dags för race igen då Vansbrorullen körs här på hemmaplan. 47 km i klassisk stil och stakning som gäller. Blir ännu en bra genomkörare!
Cyklade förresten förbi stora granen norr om Floda en dag, ojoj vilket träd! 43 meter hög och innehåller ca 30 skogskubikmeter, om den granen kunde tala om vad som hänt här de senaste 2-300 åren!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s