10:a i Kanalrennet

Idag var det dags för race igen under första dagen på detta läger. En bra start för att komma igång!

Körde Kanalrennet i Lunde i Norge tillsammans med hela långloppseliten på plats, i alla fall från Norge. Loppet på 50 km gick mestadels i hällregn och det blev bra körning och ett mycket bra test på formen. Under det 2:a varvet av två började körningarna och jag kände mig pigg och var offensiv och med där framme. Petter Eliassen var mest dragvillig och var stark som vanligt. Jag fick lite problem i sista backen då jag pga foten inte kan använda högerfoten. Jag körde stak med frånskjut med ett ben och stumnade rätt rejält och fick släppa de sex i täten som gick loss. Kunde ändå avsluta ok och blev en 10:e plats 30 sek bakom segraren från vårt team Andreas Nygaard! 

Nu är vi på plats i Norefjell för läger, på torsdag förflyttar vi oss till Tönsberg. Blir en hel del rullskidor och för mig även cykel för att avlasta foten lite. 


Det märks att vi är på plats i Norge. Här är det som finns tillgängligt för frukost, lunch och mellanmål framöver, bröd, juice och sylt. Tur att jag har med en hel del riktig mat! Annars skulle man ju inte överleva här…

Jens

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s