Slut på snön för ett tag

Då var vårt sista läger klart inför säsongen 16-17. Vi lämnade Val Senales med ett strålande fint väder och gårdagen på glaciären var fantastisk med nysnö, kallföre och sol! Alla i teamet har varit friska och jag är imponerad över hur starka och motiverade alla är inför starten. 

Ett läger på höjd och speciellt när man bor på 2000 m och tränar på 3000 m gör att man måste tänka till för att få ut så mycket som möjligt. Det gäller att hålla ned farten och den absolut mesta av tiden är lugn distansträning. Men med många timmar om dagen blir man ändå sliten av det. Det jag verkligen är nöjd med är att jag kunnat genomföra alla utom en dag på glaciären på snö och skidor. Har verkligen fungerat över förväntan att åka klassiskt men däremot sämre i skate. Nu ska jag vila några dagar och hoppas på att fot och kropp sedan är redo för att stå på startlinjen! 

Om två veckor åker vi till Brukvallarna för att återigen gå på snö och köra den svenska premiären. Hela familjen åker dit och tillbringar veckan på snö. De övriga i teamet kör den norska premiären i Beitostölen innan vi veckan efter drar till Pontresina för första deltävlingen i Ski Classics. 

Sitter nu på flygplatsen i München och är strax hemma igen för att ta mitt ansvar i hushållet 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s