Läger och Icalopp

Sommaren har kanske kommit, ibland visar det sig i vädret också. Men uppladdningen inför säsongen fortsätter även om det varit struligt till och från med skador.

Veckan som gått har vi spenderat i Sälen där Rikard och jag har kört ett läger och fått ihop en del bra träning. Familjen har varit med så Rikard och fru Anna har fått se in i hela vår kaotiska vardag 😀 

Positiv överraskning var att jag kunde köra stavgångsintervaller vilket jag inte kunnat göra på 2 år! Alltså enbart gå med stavar uppför slalombackarna men som ändå ger grymt bra kapacitetsträning och hög puls. På minussidan var en lite överansträngd fot i slutet av veckan samt en pajjad eker på cykeln så överlag bra 💪 🙂 

Idag var det återigen dags för den fina löptävlingen Icaloppet i Sandvika i Dala-Floda. En fin tävling med ca 60 startande varav de flesta barn som alla fick medalj och korv med bröd. Kul uppslutning i ett härligt sommarväder! Jag agerade prisutdelare och blev än mer sugen på att kunna springa igen!

Har även varit runt sjön idag med kajaken, trodde sjön skulle vara lång nog för ett pass men det var så härligt att paddla idag så jag tog en extrasväng runt Harpikön för att bli klar! Trötta armar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s