Nya skridskor

Jag är 33 år, har spelat hockey hela livet till och från, men aldrig köpt några nya skridskor. Som liten ärvde jag allt av min två år äldre bror, minns även att jag köpt begagnade skridskor av lagkompisar, i Leksand spelade jag med Niclas Perssons gamla och de senaste fick jag ärva efter Jens… 

Jag har aldrig klagat, bara kört på… men vad var det jag kanske gick miste om? 

Frågade de i laget som har koll och blev tipsad om att åka till Sundborn och Sport Ewa. Jens nappade direkt, tyckte jag var värd ett par nya skridskor för första gången😊 Sagt och gjort, i torsdags begav vi oss… och efter att ha testat 3 stycken kände jag, att jag nog hellre behöll mina mjuka sköna… fy, vad det tryckte överallt!

Då plockar de ner värstingmodellen för 7000 kr från hyllan… jag stoppar ner foten, och ja, den kändes inte, alltså underbar… Vad hade jag gett mig in på!? Killen ser nog min reaktion och smyger ut på lagret, kommer tillbaka med en ny kartong och säger att jag hade tur, fjolårsmodellen fanns kvar i exakt min storlek, till nästan halva priset! 

Ut genom dörren klev ett par minuter senare en mycket stolt och förväntansfull tjej! 

Redan dagen efter väntar första träningen, när jag kommer till ishallen visade det sig att träningen blivit inställd… men jag fick köra för mig själv om jag ville… och om jag ville! 

Det var en mäktig känsla att kliva ut på isen, ha en hel ishall för sig själv och få bli bästa vän men ett par sprillans nya skridskor, som jag älskade från första stund… 

Sköna hälsningar / Anna 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s