Då kör vi!

Nu kör vi igång den här säsongen! Sommaren och hösten har rullat på i snabb takt och det är redan dags för tävlingspremiär. Ska man sammanfatta året så har det rullat på bra fram tills sjukdomarna började rulla i familjen under hösten. Men det är väl som det ska vara med två barn där hemma 🙂 Så det är i lite ofas man sparkar igång den här säsongen på höjden i Livigno. Blir verkligen en komma igång tävling och ska bli riktigt skoj att åter få ställa sig på startlinjen. Fokus på slutet har legat på att trycka igång farten i kroppen, vilket jag mest effektivt kan göra på stakmaskinen för att direkt få en feedback på hur jag ligger till. 

För övrigt går husbygget lite framåt och vi är just nu inomhus igen för att kunna börja  färdigställa lite ytskikt efter att grundjobbet är klart. Sätta diffusionsspärr, tilläggsisolera, sätta skivor och framöver kunna lägga in golvvärme och golv. Fortfarande lika skoj att se framfarten, även om tiden varit knapp på slutet och framfarten är vääldigt långsam…


Livigno på söndag alltså, 30 km på hög höjd. Finns två sätt att ladda upp på, komma tidigt för att acklimatisera sig för höjden, eller så sent som möjligt. För mig en lite annorlunda uppladdning i PR jämfört med tidigare då vi kommer att bo på låg höjd i Schweiz och reser över till Italien på söndag morgon direkt till start.

Nu kör vi igång säsongen 2018/2019!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s