Bygge skidtestning och äventyr

Livet utanför skidspåret rullar på men det har faktiskt blivit en del nya äventyr ändå i spåret.

Fick den äran att följa med till Tour de Ski som testpilot för det svenska landslaget och det var med spänning jag nu fick stå på den andra sidan. Min uppgift var helt enkelt att testa skidor för att få fram de produkter som för dagen gick bäst. Det främsta jobbet för mig blev att tillsammans med fästvallaansvarige testa fram den fästvalla som för dagen fungerade bäst. Ett tufft jobb som innebar många mils skidåkning innan tävlingarna drog igång. Lite annorlunda att köra så mycket med fäste efter min fotskada och många års stakning i långloppscupen. Men riktigt skoj och ganska lyckat ändå med några pallplatser under Touren.

Dessutom blev det i helgen också ett inhopp i Skidspelen i Falun där det var klassisk sprint på programmet och för min del en hel del mil i den tuffa sprintbanan på Lugnet. Lite blött och lurigt före gjorde utslagen ganska stora i testerna. Men riktigt kul med både seger och tredjeplats!

Lite sugen att tävla igen blir man allt, men efter två dagars testning var min fot rejält ansträngd och haft svårt att kunna gå normalt på ett par dagar nu. Trist så klart, men också förståelse för mitt beslut att lägga skidorna på hyllan.

Sedan våren har vi byggt och slitigt, målat och listat men till slut också flyttat in. I november var vi inne och med de flesta listerna på plats och nu skulle jag kunna säga att vi är så klara man kan bli som husägare. Självklart ska det alltid finnas något att göra och just nu är det garaget där timmarna läggs.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s