Äntligen!

Det blev en minst sagt tuff sjukdomsperiod, Nilla hade feber i 1,5 vecka och jag räknade till sex nätter utan i stort sett någon sömn… Men jag, peppar, peppar… lyckades hålla mig frisk och tack vare våra fantastiska föräldrar fick jag vara med på seriefinalen som vi lyckades vinna. Helt otroligt att lilla Vansbro ska spela i div 1 nästa säsong! 

Förra veckan drog jag ljumsken på en träning så har tyvärr inte blivit någon mer hockey för min del. Tråkigt när sånt händer, men var kanske inte så konstigt efter att ha en ”överkörd” kropp… Men hockey blir det ändå mycket av här hemma:


I måndags kom så ÄNTLIGEN Jens hem!!! Barnen var friskförklarade och jag kan lova att det var minst en tjej som blev överlycklig. Här får ni se vad som var det första Lilly ville göra med pappa, förutom en massa kramar förstås. Hann landa hemma ett par dagar innan vi begav oss upp mot vårt vinterparadis i Sälen för ett par veckors vasaloppsuppladdning. Är på plats nu och det är otroligt hur man kan uppskatta att ha familjen samlad igen. Nu hoppas vi att Jens lyckas komma i form och göra sig redo för att om exakt en vecka stå på startlinjen där nere i Berga by… Jag får rysningar av bara tanken… Men innan dess ska förutom en del träning, mycket mys och bus hinnas med😊


Och tro inte att skridskorna lämnades hemma…Igår gjorde jag och Lilly en favorit i repris och begav oss upp till Hemfjällsstugan. 


Hälsningar Anna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s