Äntligen med nummerlapp igen!

Idag körde jag ett första test som jag inte trodde var möjligt att göra redan denna vinter. För tre veckor sedan rullade jag runt i rullstolen hemma och en vecka senare testade jag att staka på skidorna. Jag var den lyckligaste skidåkaren i Snöån den dagen. Redan där och då väcktes drömmen om en start i Vasaloppet och idag testade jag om det skulle vara möjligt i Halvvasan. Det gick helt ok och det var en vinst för mig att ens komma i mål, även om jag också lyckades vinna. Jag fick hitta mitt eget tempo och försöka hålla en jämn hög fart in mot Mora.

Handen är ok men foten blir ansträngd och öm. Det fungerar ändå bättre att stå på skidorna och staka än att gå. Formen och känslan är inte på topp och armarna tar stryk, men just nu är jag otroligt glad att kunna stå på start igen!

Nu åker jag ”hem” till Sälen och vilar och hoppas att kroppen svarar ok utan bakslag.

Haltande hälsningar från en glad skidåkare!

7 reaktioner på ”Äntligen med nummerlapp igen!

  1. Arne Almgren

    Bravo Jens!
    Nu bänkar vi oss framför TV:n på söndag för att heja på din framfart.
    Ta det lugnt i backarna, inga fler vurpor tack.

    Med vänlig hälsning
    Arne

    Gilla

  2. Gunnar Eriksson

    Farmor o Farfar överlyckliga över din tidiga framfart i skidspåren. Grattis till dagens seger!!
    Lycka till på din eventuella start på söndag.

    Gilla

  3. Peter C.

    Som skidsupporter brukar jag hålla lite koll på dig. Har anknytning till Nås i min barndom och gillar att du är bygden trogen. Sist jag var inne på din hemsida var du invalid och så plötsligt läser jag om seger i halvvasan. En fantastisk prestation. Grattis och lycka till framöver. Jag fortsätter så klart att följa din framfart.

    Gilla

Lämna en kommentar