Marknadshelg 

Just nu sitter jag tillsammans med min stora älskling på Vansbro konditori och njuter av en gofika samtidigt som vi avverkar lite ”kontorsjobb”. 

Lyssnade nyss på ivriga hjärtslag och fick konstaterat att magen växt 3 cm senaste månaden. Ja, i september blir vi fyra❤️ Vi är verkligen lyckligt lottade som får chansen att uppleva ett till liv. Där hemma har vi ju redan ett mirakel som snart blir 1,5 år och som ger oss massor av kärlek och nya upplevelser varje dag. Även magen bjuds på dagliga kramar och pussar och Lilly tycks längta efter att bli storasyster. Känns märkligt, magiskt och nästan lite ofattbart. 

Helgen bjöd på mycket fart och fläkt, Jens har tävlat i dagarna två och Lilly har upplevt sin första Guldmarknad med en hel del karusellåkning. Trodde det skulle vara lite för spännande med karuseller, men det var en tuff tjej som stolt lämnade biljetten och klättrade upp i flygplanet. Känns som det var nyss en annan stolt fick marknadspengen i handen och såg fram emot karuseller, varma chips och varv efter varv tillsammans med sina vänner. Är som att livet går i repris, men denna gång med lite mer erfarenhet och möjlighet att själv välja ut godbitarna. 

Till helgen väntar midsommarfirande, första gången tillsammans med min bror och hans underbara familj. 

Vi hörs! Kramar i massor /Anna  

  

 Mormor & Lilly på väg upp i det blå

 

Stilstudie  
  Titta, pappa! Hejja pappa!!! 

 
Först i mål på andra upplagan av Vansbrorullen! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s